dilluns, 16 de desembre del 2013

Visita a la Biblioteca de Can Ventosa

 

Visita a la biblioteca municipal de Can Ventosa

Avui els alumnes de 1er E i els de l'aula UEECO han visitat la biblioteca de Can Ventosa, amb una activitat programada dins l'àrea de lengua castellana.
Ens han mostrat el funcionament general, com fer recerca allí mateix o vía web, els diferents materials que tenen d'entre els que podem destacar els llibres per a invidents. Us deixam algunes fotos per a que pogueu veure-los.
També ens han explicat que com  cada mes destaquen a un escriptor i  aprofiten per tractar les seves obres i conèixer més de la seva vida i la seva trajectòria, i enguany sent la celebració de l'any Villangómez han dedicat cada mes a escriptors que varen tenir relació amb ell d'alguna o altra manera.
Ens ha agradat molt!!!
 




 

divendres, 13 de desembre del 2013

Sortida de Nadal

Avui hem esmorzat amb el companys de les aules UEECO del CP Sa Blancadona i del IES Sta Maria, després hem anat a veure el mercadet de nadal que hi ha a Vara de Rey i a veure el Betlem que hi ha a la Marina.

dilluns, 9 de desembre del 2013

Presentacions de "el Bestiari" als grups de primer

Avui i el dimarts passat, hem estat a la classe de uns grups de primers d'ESO on hem gaudit de les lectures de poemes de el Bestiari i n'Ana ha explicat una petita presentació amb imatges que han anat explicant, on es combinen animals i figures humanes.
Ens ha agradat molt, moltes gràcies per convidar-nos!!!!